Uniface Nine Mobile (ce2) 9.7.03 | Uniface Technical Support | Forum

Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

—  Results per page  —








— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
For a group of consecutive words like 'end of support' use Match phrase

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Uniface Nine Mobile (ce2) 9.7.03
12 Sep 2017
4:39 pm
Avatar
Packaging_RyanEmm
New Member
Forum Posts: 1
Member Since:
12 Sep 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

Hello all,

 

I have been asked to package the above software for my organisation, however I keep running in to the same error when doing a manual install. The installation hasn’t kicked off before I receive the following error:

 

<blockquote class=”imgur-embed-pub” lang=”en” data-id=”a/KYyAH”><a href=”//imgur.com/KYyAH”></a></blockquote><script async src=”//s.imgur.com/min/embed.js” charset=”utf-8″></script>

 

I have tried creating this folder but the issue still persists. Looking through the various configuration files leaves me none the wiser. Any support is appreciated.

 

Kind Regards,

Ryan

Forum Timezone: Europe/Amsterdam

Most Users Ever Online: 131

Currently Online:
11 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

ulrich-merkel: 1683

Iain Sharp: 605

Theo Neeskens: 339

gianni: 250

rogerw: 232

lalitpct: 197

istiller: 195

Knut: 173

-GHAN-: 171

sochaz: 165

Member Stats:

Guest Posters: 3

Members: 5469

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 62

Topics: 2014

Posts: 8675

Newest Members:

Frankchets, jimchr, HerbertElaby, PhilipHar, Frankskync, FrankVag, LloydChelp, Vladcubre, BobbyFUT, Rickypaity

Administrators: admin: 23, Adrian Gosbell: 276, diseli: 810, Bob Maier: 3, Nico Peereboom: 60, Michael Rabone: 4, richiet: 406, JanCees: 28