problem to show lables in U93 with W10 | Uniface 9 | Forum

Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

—  Results per page  —








— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
For a group of consecutive words like 'end of support' use Match phrase

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
problem to show lables in U93 with W10
09 Nov 2017
10:34 am
Avatar
brenaa
Member
Forum Posts: 3
Member Since:
01 Oct 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi all,
I work on U9.3; a PC with W10 does not display labels (other PCs work properly) …
Suggestions or solutions?
Thank you Alessandro

09 Nov 2017
12:10 pm
Avatar
Adrian Gosbell
Amsterdam, seat 77a of a Boeing 747
Admin
Forum Posts: 283
Member Since:
01 Oct 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

brenaa said
Hi all,
I work on U9.3; a PC with W10 does not display labels (other PCs work properly) …
Suggestions or solutions?
Thank you Alessandro  

Have you tried a newer version of Uniface that supports Windows 10?

From memory, we had to do work specifically for Windows 10, and you are using a version of Uniface that was not verified for Windows 8.1, yet alone Windows 10.

09 Nov 2017
1:00 pm
Avatar
brenaa
Member
Forum Posts: 3
Member Since:
01 Oct 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Not yet because it is forecast in the coming months. Anyway, all PCs are with W10 and only one has the problem

09 Nov 2017
4:12 pm
Avatar
Adrian Gosbell
Amsterdam, seat 77a of a Boeing 747
Admin
Forum Posts: 283
Member Since:
01 Oct 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

brenaa said
Not yet because it is forecast in the coming months. Anyway, all PCs are with W10 and only one has the problem  

Something different like a service pack, browsers update? Could be an OS resource file that is different and causing it. 

09 Nov 2017
4:30 pm
Avatar
brenaa
Member
Forum Posts: 3
Member Since:
01 Oct 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

I will check it as soon as possible, thank you

Forum Timezone: Europe/Amsterdam

Most Users Ever Online: 131

Currently Online:
10 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

ulrich-merkel: 1703

Iain Sharp: 618

Theo Neeskens: 339

gianni: 260

rogerw: 232

istiller: 199

lalitpct: 197

Knut: 176

-GHAN-: 171

sochaz: 167

Member Stats:

Guest Posters: 3

Members: 6721

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 62

Topics: 2049

Posts: 8810

Newest Members:

Mihaeleml, JosephGag, Uhqwwrl, RobertFus, Dibeiquife, Valentiatum, ThomasSib, Arthurmer, AlisaReem, Qtmawbs

Administrators: admin: 23, Adrian Gosbell: 283, diseli: 829, Bob Maier: 3, Nico Peereboom: 65, Michael Rabone: 4, richiet: 406, JanCees: 28