U10.3.001: no info on listing with IDE.EXE ... /INF /LIS=2 | Uniface 10 Enterprise Edition | Forum

Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

—  Results per page  —








— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters
For a group of consecutive words like 'end of support' use Match phrase

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
U10.3.001: no info on listing with IDE.EXE ... /INF /LIS=2
12 Sep 2018
12:11 pm
Avatar
ulrich-merkel
Frankfurt/Germany
Member
Forum Posts: 1840
Member Since:
01 Oct 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

U10.3.001

D:\USYS103\common\bin\ide.exe “/adm=.\adm_standalone” /inf /lis=2 ?

But when I compile a form in the IDE, there are no INFO: lines in the *.CPTLST.

Forum Timezone: Europe/Amsterdam

Most Users Ever Online: 131

Currently Online: Mike Taylor
24 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

ulrich-merkel: 1840

Iain Sharp: 663

Theo Neeskens: 366

gianni: 331

istiller: 285

rogerw: 268

Knut: 219

lalitpct: 197

Arjen van Vliet: 182

sochaz: 173

Member Stats:

Guest Posters: 3

Members: 9740

Moderators: 0

Admins: 8

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 62

Topics: 2270

Posts: 9824

Newest Members:

agrohimujg, Ramhaturiff, best_auto, kings1, skorp0883, oraha, Anitastync, marina1993m, CharlesRip, Angiefoxlome

Administrators: admin: 23, Adrian Gosbell: 318, diseli: 1017, Bob Maier: 3, Nico Peereboom: 80, Michael Rabone: 4, richiet: 406, JanCees: 34